- Rispapir (kan købes i større supermarkeder)
- Salat (hovedsalat eller iceberg)
- Avocado
- Agurk
- Frisk koriander
- Rå laks
- Frisk mango
- Mangojuice
- Frisk, hakket rød chili
- Koriander
Fisk og grønsager skæres i lange strimler - undtagen salaten, der skæres i både. Fjern evt. det nederste "tykke" stykke af bladene.
Rispapiret lægges på et skærebræt og fugtes godt med vand på begge sider. Herefter lægges fyldet på:
Læg salatbladene på den halvdel af rispapiret, der vender ind mod dig selv, og læg herefter grønsager, laks og hakket koriander ovenpå salaten.
Slut af med at hælde dressingen over i en tynd stribe, og rul herefter rispapiret sammen (pas på ikke at rive i det - det går nemt i stykker). Lad rullen hvile ca. 5 minutter og skær den herefter i 4-5 skiver.
Anret rullerne med skærefladen opad og server med misodip.
Brug evt. røget laks i stedet for rå
Ingen kommentarer:
Send en kommentar