- 6 æg
- 300 g sukker
- 100 g kartoffelmel
- 100 g hvedemel
- 3 tsk bagepulver
Bag bunden ved 175 grader (varmluft) i 30-45 minutter til den er gennembagt (tjek med en strikkepind). Lad endelig være med at åbne ovnen før de 30 minutter er gået!
Lad kagen stå i den slukkede ovn ca. 10 minutter (ovnlågen skal være åben) - på denne måde undgår man at kagen falder sammen.
Tag herefter kagen ud, og vend den forsigtigt ud af formen på en bagerist.
Del kagen i tre eller fire lag, når den er helt afkølet.
Flg. kan tilsættes dejen:
- 2 spsk. kakaopulver og 100 g smeltet chokolade
- 3 dl. finthakkede mandler eller hasselnødder
- 3 tsk revet, økologisk citronskal
- 3 tsk. vanillie sukker
- nogle dråber pasta/gele farve
Ingen kommentarer:
Send en kommentar